Events
Conferința RetailTech Romania 2020
April 01, 2020, HOTEL INTERCONTINENTAL, BUCHAREST

 Conferința RetailTech 2020

 Cash Management • Optimizare Procese • Eficientizare Resurse • Technologie  

   1 aprilie 2020 • InterContinental Bucharest Hotel • Sala Ronda


A 3-a editie anuala a conferintei RetailTech Romania, se va concentra pe modul în care tehnologia poate contribui la eficientizarea operatiunilor din cadrul magazinelor si a sectorului de retail in general. 

Folosind tehnologia și echipamente de automatizare a proceselor, activitatea operatională poate fi semnificativ imbunatatită. 

Evoluția rapidă a tehnologiei in domeniu ofera oportunitati uriașe pentru retaileri prin oferirea de solutii de eficientizare a activitații. 

Valorificarea avantajelor oferite de noile echipamente, solutii IT si tehnologii inovative, dar și interpretarea cantității masive de date disponibile pot îmbunătăți semnificativ eficiența operațională in activitatea zilnica. 

 

 


INFORMATII GENERALE

Limba de desfasurare si prezentare: română și engleză, cu traducere simultană.

Înscriere: Taxa de participare la conferință este de 89 Euro + TVA / persoană.

 • Taxa include participarea la sesiunile de conferințe, pauzele de cafea și masa de prânz, precum și documentele lucrărilor conferinței.
 • Toate taxele de înregistrare menționate mai sus exclud 19% TVA în România.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, indisponibilitatea locului de desfășurare a conferinței sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine. În acest caz, toate taxele de înregistrare vor fi rambursate.

Plata: Plata se poate face prin transfer bancar inainte de eveniment. Luați în considerare disponibilitatea limitată a locurilor si termenul de procesare a plaților, prin urmare vă recomandăm ca înregistrările să fie făcute înainte de săptămâna evenimentului.

Politica de anulare

După înregistrarea la eveniment, dacă vă anulați prezența cu mai mult de o săptămână înainte de data evenimentului, veți primi o rambursare completă a sumei plătite. Dacă anulați în termen de o săptămână de la data evenimentului, nu veți fi eligibil pentru o rambursare; cu toate acestea, înlocuirile de persoane pot fi acceptate fără costuri suplimentare. 

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro 

 

Program
09:00 - 09:30
Inregistrare
 • Inregistrarea participantilor si Cafea de bun venit

 

09:30 - 11:00
PRIMA SESIUNE

 Optimizarea costurilor in retail și soluții de eficientizare a proceselor prin tehnologie 

 • Sisteme de retail pentru gestionarea eficientă a numerarului și tehnologii de control 
 • Procese paperless – platforma EDI in retail pentru schimbul de documente electronice 
 • Cum sa obtii INFORMATII, nu DATE. Tendinte de raportare in Retail 
 • Un robot pentru fiecare persoana: Cum se poate folosi RPA in Retail 
 • Servicii noi care converg experiențele clienților din magazin și online 
 • Obținerea echilibrului corect - creșterea eficienței utilizării resurselor umane 
 • Cum să selectați tehnologia potrivită și să o utilizați pentru a simplifica operațiunile 

 

11:00 - 11:30
PAUZA
 • Networking coffee break

 

11:30 - 13:00
A DOUA SESIUNE

Tendințe în industria de retail - studii de caz si experiențe in implementare  

 • Avantaje competitive oferite de solutii complete Purchase to Pay 
 • Potențialul diferitelor aplicații de creștere a eficienței proceselor de vânzare 
 • Integrarea eficientă a noilor tehnologii în operațiunile curente 
 • Transformarea magazinului Cora Pantelimon pentru o experienta de shopping completa si actuala 
 • Soluții pentru îmbunătățirea eficienței, vitezei de livrare și reducerea costurilor 
 • Utilizarea și interpretarea datelor pentru a îmbunătăți eficiența în operațiunile unui retailer 

 

 

13:00 - 14:00
PRANZ DE NETWORKING
 • Masa de pranz si intalniri individuale participanti 

 

Speakers
Mircea RADUCAN
Sales Manager, ROPECO

Mircea Raducan are specializarea in Inginerie Manageriala si Tehnologica si mai bine de 15 ani a contribuit substantial la dezvoltarea si consolidarea Compartimentului Enviro Technologies al companiei Ropeco. De peste 2 ani de zile este Directorul Departamentului Vanzari, coordonand proiecte SMART pentru implementarea solutiilor de cash management, self service si self checkout in retail si banking.

Adina ANDREI
ountry Manager Infinite IT Solutions

Dupa 10 ani de consiliere de business pentru investitiile franceze in Romania, in cadrul Camerei Franceze de Comert si Industrie, Adina Andrei decide sa intre in industria IT ca si consultant in vanzarea serviciilor EDI si automatizarea proceselor interne in companii. De 2 ani dezvolta sucursala romana a grupului polonez Infinite IT si ajuta furnizorii marilor lanturi din retail sa inteleaga provocarile digitalizarii, sa implementeze solutii paperless in propriile procese interne. Astfel pentru mai mult de 1500 companii din Romania cuvinte precum: EDI, marketplace, eArchive nu mai sunt un secret.

Anca POPESCU
Director cora Romania

Anca s-a alaturat cora Romania in anul 2005 avand o experienta de peste 15 ani in retail, fiind implicata într-o multitudine de proiecte, de la, dezvoltare, restructurari, extindere si due diligence. Ea este de la inceputul carierei in cora, fiind director de peste 9 ani reusind sa acceada in acesta pozitie prin parcurgerea tuturor etapelor ierarhice din organizatie.
Anca are un MBA in stiinte economice si coordoneaza pe langa activitatea magazinului cora Pantelimon si multe activitati cu impact social zona de mediu, dar si strategia pe legume fructe si pescarie. 

Razvan ATIM
Head of Sales Eastern Europe, UiPath

În calitate de șef de vânzări al UiPath Europa de Est, Razvan este concentrat pe creșterea pieței regionale, prin apropierea platformei de hiper-automatizare a UiPath de întreprinderile și organizațiile de toate dimensiunile. Unul dintre veteranii de la UiPath, Răzvan s-a alăturat echipei în 2007, o perioadă în care compania avea doar zece angajați. Dusă de o abordare puternică centrată pe clienți, întrucât primul vânzător al UiPath, Razvan a contribuit activ la și a asistat la creșterea companiei. cotă de piață. După ce a urmărit cu atenție creșterea remarcabilă a companiei, este dornic să sprijine clienții pentru a-și atinge obiectivele de automatizare, promovând în mod activ cultura colaborativă și umilă a companiei. Pasionat de tehnologie și învățare, Razvan profită de fiecare ocazie pentru a-și extinde cunoștințele explorând cele mai noi aplicații ale AI, Machine Learning și multe altele.

Radu CIUC
Head Of Business Intelligence Delivery, TotalSoft 

Radu are o experiență semnificativă în domeniul IT, rezolvând de peste 15 ani provocările distribuitorilor și retailerilor cu privire la interpretarea și raportarea datelor. A coordonat proiecte complexe in companii din retail, pornind de la cele mai simple cerințe cu privire la raportare, filtrare și identificarea scenarii și până la construire de dashboard-uri interactive sau predictive analytics. Radu s-a alăturat echipei TotalSoft în 2004 și a preluat treptat responsabilitățile de dezvoltare și implementare de soluții de business, în prezent conducând divizia de Business Intelligence din cadrul TotalSoft.

Roxana Voicu
Chief Operating Officer, Enterprise Concept

Roxana Voicu  is the Chief Operating Officer of Enterprise Concept since August 2017. She graduated the Academy of Economic Studies in Bucharest and has an Executive MBA from Tiffin University.

Sponsors
Media partners
Venue
Hotel Intercontinental
BUCHAREST
Phone:
Registration

The Participation fee for this event is 89 Euro + VAT/ person. 

For information on participation and group discounts, contact us at sales@govnet.ro 

Substitution and cancellation policy 

After registering for the Event, if you cancel your attendance more than one week prior to the date of the Event, you will receive a full refund of the amount of your payment. If you cancel within one weeks of the date of the Event, you will not be eligible for a refund; however, substitutions can be arranged with no extra cost from within a company or organization. No refunds for no shows. Cancellation requests must be received in writing.  

Data protection policy

The use of our website is possible without providing personal information. Data that a user enters into our contact form is used by Govnet Conferences solely for contacting purposes. Our web sites do not record any personal data (e.g., names, addresses, telephone numbers or e-mail addresses) unless you voluntarily provide such information (e.g., by registering, in surveys, etc.), have given your consent or we are permitted to do so by laws governing the protection of your privacy.

The conference organiser will collect and store your personal data for the preparation and execution of the conference as well as to inform you about future projects related to your sector and line of work. Your contact data will only be used for matters directly involved in the conference organisation process and for follow-up purposes. 

If you have any questions or request about our privacy policy and the processing of your e-mail and related personal data, do not hesitate to write us at: sales@govnet.ro


Govnet Next Events