Events
Conferința Națională ALB România - Asociația Societăților Financiare
November 15, 2018, JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTEL , BUCHAREST

 Conferința Naționala ALB Romania

Asociația Societăților Financiare Editia a XIV-a • 2018 

15 Noiembrie, 2018 • JW Marriott Bucharest Grand Hotel • Sala Grand Ballroom


 Membrii industriilor de leasing si credit de consum din cadrul ALB Romania, Asociatia Societatilor Financiare, specialisti din domeniile financiar, juridic, logistic, reprezentanti ai autoritatilor de reglementare, sunt invitati sa participe la cea de-a XIV-a editie a Conferintei Anuale a ALB Romania

In data de 15 Noiembrie 2018, in sala Grand Ballroom din cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel, locul desfasurarii conferintei, companiile din industriile de leasing si credit de consum vor dezbate, alaturi de reprezentanti ai autoritatilor, clienti si colaboratori, oportunitatile, precum si provocarile pe termen mediu si lung si directiile viitoare de dezvoltare ale sectorului institutiilor financiare.

INFORMATII GENERALE

Limba de desfasurare si prezentare: română și engleză, cu traducere simultană.

Înscriere: Taxa de participare la conferință este de 590 RON + TVA / persoană.

 • Taxa include participarea la sesiunile de conferințe, pauzele de cafea și masa de prânz, precum și documentele lucrărilor conferinței.
 • Toate taxele de înregistrare menționate mai sus exclud 19% TVA în România.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, indisponibilitatea locului de desfășurare a conferinței sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine. În acest caz, toate taxele de înregistrare vor fi rambursate.

Plata: Plata se poate face prin transfer bancar inainte de eveniment. Luați în considerare disponibilitatea limitată a locurilor si termenul de procesare a plaților, prin urmare vă recomandăm ca înregistrările să fie făcute înainte de săptămâna evenimentului.

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro 

 

Program
09:00 - 09:30
Inregistrare

Inregistrare participanti si cafea de bun venit oferita de TRANSFOND


09:30 - 09:35
Deschiderea oficiala
 • Cuvant de deschidere Editia a XIV-a 

 

09:35 - 09:45
Prezentare BNR
 • Valentin Lazea, Economist sef al Bancii Nationale a României

 

09:45 - 09:55
Prezentare ASF
 • Daniel Stefan Armeanu, Vicepreședinte al Autorității de Supraveghere Financiară


09:55 - 10:40
Primul panel de dezbateri
 • Mircea Cotiga, Presedintele industriei de leasing al Asociatiei – ALB România 
 • Borislav Guenov, Presedintele industriei de credit de consum al Asociatiei – ALB România 
 • Florin Danescu, Presedintele Executiv al Asociatiei Române a Bancilor 
 • Bogdan Preda, Secretar General, Director Executiv Relatii Publice si Institutionale - Consiliul Patronatelor Bancare din Romania  

Sesiune moderata de Cristian Hostiuc, Director Editorial Ziarul Financiar


10:40 - 10:45
Prezentare Asociatia Pentru Valori in Educatie
 • Andreea Nistor, Director Executiv Asociatia Pentru Valori in Educatie

 

10:45 - 11:10
Pauza de cafea si Networking
 • Sesiune ZF Live

  Pauza de cafea & Networking este sponsorizata de EOS

 

11:10 - 11:50
Al doilea panel de dezbateri
 •  Angela Dimonu, Sef Serviciu, Directia Reglementare si Autorizare - Banca Naționala a României 
 • Calin Rangu, Director, Directia Supraveghere si Control, Intermediari si Reguli de Conduita, Autoritatea de Supraveghere Financiara 
 • Reprezentant Autoritatea Naționala pentru Protecția Consumatorilor 

Sesiune moderata de Diana Coroaba, Partener, PWC


11:50 - 12:00
Situatia juridica a autovehilulelor achizitionate in sistem leasing ce fac obiectul unor dosare penale
 • Comisar șef Aurel Calin- Șeful Serviciului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului și Grupări Infracționale

 

12:00 - 12:10
Viitorul mobilitatii si impactul Tehnologiei asupra industriei auto
 • Alexandru Seremet, Corporate Communication Manager, BMW Group Romania

12:10 - 12:30
Pauza de cafea si Networking
 • Sesiune ZF Live si Pauza de cafea & Networking 

12:30 - 14:00
Sesiune speciala
 • Jeff Eilertsen, VP Client Success si Global Service Education la UP! Your Service

 

14:00 - 15:30
PRANZ DE NETWORKING
 • Masa de pranz & Networking participanti

Speakers
Jeff Eilertsen
VP Client Success si Global Service Education la UP! Your Service

Jeff Eilertsen, VP Client Success and Global Service Education at UP! Your Service, the global leader in service culture 

Jeff is bringing over 25 years of global experience, having  worked in over 20 countries and in numerous industries,  including banking, insurance, and government. Jeff has helped companies around the world to develop systems and practices that ensure sustained service culture change and integrate various human resource and customer management  structures and programs. 

Sergiu Oprescu
Presedinte - Asociata Romana a Bancilor si Presedinte Alpha Bank

Dl. Sergiu Oprescu are o vastă experienţă ȋn domeniul bancar și pieţe de capital, de peste 20 de ani. În prezent ocupă funcţia de Președinte Executiv al Alpha Bank Romȃnia și Președinte al Consiliului Director al Asociaţiei Romȃne a Băncilor.

Anterior, dl. Oprescu a deţinut diverse poziții de conducere ȋn companii din sectorul financiar, precum vicepreședinte executiv responsabil cu retailul ȋn cadrul Alpha Bank Romȃnia, CEO și vicepreședinte al consiliului de administraţie al Alpha Finance, președinte al Bursei de Valori Bucuresti ȋn perioada 2001-2006.

Dl. Oprescu este implicat activ ȋn organizaţii profesionale locale și internaţionale, cum ar fi European Banking Federation ȋn cadrul căreia deţine poziţia de membru al Board-ului începând cu anul 2015 și European Mortgage Federation unde ocupă din anul 2009 poziţia de membru al Comitetului Executiv.

În perioada 2008 – 2014 a ocupat poziţia de membru al Consiliului Director al Asociaţiei Romȃne a Băncilor, pentru 2 mandate consecutive.

Este absolvent al Facultăţii de Aeronautică din Bucureşti (1987) şi al „Şcolii Bancare” din cadrul Universităţii Colorado din Statele Unite (1996).

Mircea Cotiga
CEO Unicredit Leasing Romania

Începând din anul 2018 Mircea Cotiga este Presedintele industriei de leasing al Asociatiei – ALB Romania. Din 1 mai 2016, Mircea Cotiga este Chief Executive Officer al UniCredit Leasing Corporation IFN SA, după ce a ocupat timp poziţia de Director Risc – Restructurare şi Recuperare Creanţe în cadrul UniCredit Bank . Cu o experienta  în sistemul bancar de 11 ani, dintre care ultimii şapte ani în cadrul UniCredit Bank, deţine un MBA în Financial Management acordat de City University USA – Romanian Banking Institute (2005 – 2007).

Alexandru Şeremet
Corporate Communication Manager BMW Group România

Alex are o experienţă de 15 ani în inudstria auto ca purtător de cuvânt pentru mai multe mărci germane. De mai bine de 10 ani este alături de BMW Group. A acoperit constant un spectru larg de prezentări, de la automobile de epocă (este prezentator la Concursul de Eleganţă de la Sinaia), la tehnologie şi probleme legate de automobilul viitorului în relaţia cu presa şi autorităţile.

Aurel CĂLIN
Comisar șef, Șeful Serviciului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului și Grupări Infracționale

Din august 2010 Aurel CĂLIN este șef al Serviciului pentru combaterea infracțiunilor contra patrimoniului și grupări infracționale din cadrul Direcției de Investigații Criminale, Inspectoratul Generale al Poliției Române cu experiență în domeniu de peste 21 ani. Coordonează și îndrumă la nivel national activitatea de investigare și cercetare a  infracțiunilor de furt de autovehicule, a traficului intern și international cu autovehicule furate, precum și a fraudelor având ca obiect autovehicule achiziționate în sistem leasing  sau închiriate în regim rent-a-car. În acest domeniu, cooperează permanent cu autoritățile statelor UE și nonUE,  România fiind stat membru al rețelei CARPOL, autoritate în domeniul traficului cu autovehicule.

Sponsors
Media partners
Venue
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
BUCHAREST
Phone:

JW Marriott Bucharest Grand Hotel welcomes you to Romania's capital city with historic elegance and an unwavering commitment to excellence. Located next door to the Palace of the Parliament, our hotel is just a few moments from Bucharest's legendary Old Town, and provides convenient access to both railway and subway stations.

Registration

Taxa de participare la Conferinta Nationala ALB Romania editia 2018 este de 590 LEI + TVA/ persoana.

NOTA: 
 • 15% Discount Early Bird pentrru inregistrari si plata pana la data de 31 octombrie, 2018 
 • 10% Discount de grup - pentru un numar de minim 3 participanti din partea aceleiasi companii 
 
Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la tel: 0372.900.670 sau e-mail la sales@govnet.ro
Govnet Next Events