Events
RetailTECH 2019
March 26, 2019, HOTEL INTERCONTINENTAL, BUCHAREST


 
Conferința RetailTech 2019

 Cash Management • Optimizare Procese • Eficientizare Resurse • Technologie  

26 martie, 2019 • InterContinental Bucharest Hotel • Sala Fortuna

 

Acest eveniment se va concentra pe modul în care tehnologia poate contribui la eficientizarea operatiunilor din cadrul magazinelor si a industriei de retail in general.

Folosind tehnologia și echipamente de automatizare a proceselor, activitatea operatională poate fi semnificativ imbunatatită. Evoluția rapidă a tehnologiei in domeniu ofera oportunitati uriașe pentru retaileri prin oferirea de solutii de eficientizare a activitații. Valorificarea avantajelor oferite de noile echipamente, solutii IT si tehnologii inovative, dar și interpretarea cantității masive de date disponibile pot îmbunătăți semnificativ eficiența operațională in activitatea zilnica. 

 

INFORMATII GENERALE

Limba de desfasurare si prezentare: română și engleză, cu traducere simultană.

Înscriere: Taxa de participare la conferință este de 89 Euro + TVA / persoană.

 • Taxa include participarea la sesiunile de conferințe, pauzele de cafea și masa de prânz, precum și documentele lucrărilor conferinței.
 • Toate taxele de înregistrare menționate mai sus exclud 19% TVA în România.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, indisponibilitatea locului de desfășurare a conferinței sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine. În acest caz, toate taxele de înregistrare vor fi rambursate.

Plata: Plata se poate face prin transfer bancar inainte de eveniment. Luați în considerare disponibilitatea limitată a locurilor si termenul de procesare a plaților, prin urmare vă recomandăm ca înregistrările să fie făcute înainte de săptămâna evenimentului.

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro 

Program
09:00 - 09:30
Inregistrare
 • Inregistrarea participantilor si Cafea de bun venit

 

09:30 - 11:00
PRIMA SESIUNE

Driverele de cost din sectorul de retail si solutii de eficientizare a proceselor 

 • Costul gestionarii numerarului in retail - Optimizarea procesului și reducerea costurilor 
 • Obținerea echilibrului corect - creșterea eficienței utilizarii resurselor umane 
 • Sisteme de retail pentru gestionarea eficientă a numerarului și tehnologii de control 
 • Automatizarea proceselor – prezentare solutii si studii de caz 
 • Tendințe în vanzarile cu amănuntul pentru automatizarea proceselor de încasare 
 • Sisteme de auto-verificare și alte sisteme de automatizare implementate în România

 Vorbitori 

 •  Mircea Raducan - Sales Manager, ROPECO 
 •  Dor Bujor Padureanu - CEO & Founder, Magister Software 
 •  Ionut Toader - CEO & Co-Founder, Relevance Management 
 •  Simona Dinca - Managing Director, Wagner Security 
 •  Silvana Helal - Consulting Lead, Enterprise Concept

11:00 - 11:30
PAUZA
 • Networking coffee break

 

11:30 - 12:30
A DOUA SESIUNE

Tendințe în industria de retail - studii de caz si experiențe in implementare 

 • Potențialul diferitelor aplicații tech de crestere a eficientei proceselor de vanzare 
 • Integrarea eficientă a noilor tehnologii în operațiunile curente 
 • Solutii pentru imbunatatirea eficientei, viteza de livrare si reducere a costurilor 
 • Cum să selectați tehnologia potrivită și să o utilizați pentru a simplifica operațiunile 
 • Integrarea si urmărirea operațiunillor și platformelor pentru clienți pentru o imagine în timp real

 Vorbitori 

 • Valer Hancas - Corporate Affairs and Communications Manager, KAUFLAND 
 •  Tiberiu Danetiu - Director Client and Innovation, AUCHAN 
 •  Catalin Cirnaru - Supply Chain Manager, FLANCO Retail 
 •  Liviu Osman - IT Director, McDonald’s in Romania 
 •  Valentina Cornaciu - Consultant Experience of the Future, McDonald’s in Romania

12:30 - 13:30
Networking Lunch
 • Masa de pranz si intalniri individuale participanti 

Speakers
Tiberiu Danetiu
Director Client si Inovatie Auchan Retail Romania

Tiberiu Danetiu este Doctor in economie, cu o experienta de peste 15 ani in retailul modern si face parte din echipa care a construit si lansat Auchan Romania, inca din 2005. Este director de marketing al Auchan Romania de 10 ani.

Din 2016, este Director Client si Inovatie Auchan Retail Romania, responsabil de ​Digital & e-commerce, Marketing Client & Data, Servicii Client si R&D, cu focus pe noi proiecte si activitati care imbunatatesc experienta la cumparaturi a clientilor Auchan, offline si online.

In paralel cu activitatea din business, pentru o buna perioada de timp, este cadru didactic la ASE Bucuresti, Facultatea de Comert - Marketing.

Cătălin Cîrnaru
Supply Chain Manager Flanco Retail

Cătălin Cîrnaru are peste 15 ani de experiență în logistică, atât în ​​companii naționale, cât și în multinaționale. De mai bine de 5 ani, este logistic manager al companiei Flanco Retail. Cătălin coordonează departamentul de logistică și se ocupă de lanțul de aprovizionare al unuia dintre cei mai mari retaileri din domeniul IT & C, electronică și electrocasnice din România.

Valentina Cornaciu
Consultant Experience of the Future McDonald

De-a lungul celor 20 de ani de cariera la McDonald’s am parcurs toate treptele ierarhice dintr-un restaurant, lucrand in mai multe locatii pe pozitia de crew, crew trainer, floor manager, manager assistant si director de restaurant. Din 2016 am fost cooptata sa coordonez implementarea celui mai provocator proiect din istoria McDonald’s in Romania. Experience of the Future este despre imbuntatirea experientei si interactiunii oaspetilor nostri. Nu este doar o transformare a felului in care arata restaurantele, o schimbare a modului de operare. EOTF inseamna mult mai mult. Inseamna schimbarea mentalitatii – de la doar a le oferi clientilor ce vor, ce isi doresc, la a le depasi asteptarile, la a-i surpinde, la a-i trata ca pe niste oaspeti la noi acasa.

Liviu Osman
Director IT al Premier Restaurants Romania, dezvoltatorul licentei McDonald

Liviu Osman este directorul IT al Premier Restaurants Romania, dezvoltatorul licentei McDonald's in Romania. Coordonarea și participarea la implementarea complexă a soluțiilor IT și de afaceri a acoperit toate aspectele specifice ale managementului IT modern și eficient și, în același timp, a acumulat o vastă experiență în managementul de proiect și în infrastructura IT. Fiind foarte motivați, trăind valorile succesului, mereu dispus să învețe, el demonstrează continuu adevărata pasiune a unui specialist IT implicat în procesele de afaceri superioare. McDonald's este un mediu foarte provocator, generând idei noi și ridicând înalt bara de inovare. El este întotdeauna pregătit să facă provocarea și să găsească răspunsul cel mai potrivit. Liviu a absolvit Facultatea de Calculatoare și Control din cadrul Universității Politehnice București și este un inginer de sistem certificat Microsoft.

Ionut Toader
Co-fondator și CEO al Relevance Management

Ionut Toader este co-fondator și CEO al Relevance Management, coordonând de peste 15 ani o afacere care se adresează proiectelor complexe de gestionare a datelor și de business intelligence pentru a sprijini eficiența proceselor de luare a deciziilor într-o companie.

Ionut este un expert pasionat în IT și marketing. A absolvit Facultatea de Informatică și Automatică (Universitatea Politehnică București) în anul 2001 și, de asemenea, a coordonat dezvoltarea multor produse și servicii IT & C de mai mulți ani. La managementul de relevanță, el susține viziunea că datele relevante au puterea de a crește o companie de succes.

Valer Hancas
Director de Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania

Economist de profesie, Valer Hancas are o experienta de peste 15 ani in companii internationale de retail. De-a lungul timpului, Valer Hancas a detinut diferite pozitii de management in Kaufland Romania, acumuland numeroase niveluri de expertiza in cadrul Departamentelor de Vanzari, Achizitii sau Marketing. In prezent, detine functia de Director de Comunicare & Corporate Affairs, in care activeaza de peste 13 ani. Din aceasta pozitie, Hancas coordoneaza toate activitatile de comunicare interna si externa, incluzand CSR si Public Affairs, atat pentru Romania, cat si Republica Moldova. 

Incepand cu iulie 2017, Valer Hancas este vicepresedinte in Comitetul Director al Global Compact Network Romania. Valer Hancas a implementat ample campanii de comunicare, PR si CSR aferente proiectelor companiei. Dintre acestea amintim: schimbarea identitatii noului Kaufland, lansarea Pop-Up Restaurantului Kaufland sau a marcilor private K-Vreau din Romania, K-Bio, K-take it veggie, programul „Raftul Romanesc“ pentru mai multa carne de porc romaneasca in magazine, programele de sustinere a producatorilor romani, proiectul de finantare a ONG-urilor cu 1 milion de euro, „Gradinescu“ - proiect de amenajare a gradinilor urbane comunitare pe acoperisurile si in parcarile magazinelor si scolilor, extinderea primei retele publice de statii de alimentare a masinilor electrice.

Mircea Raducan
Sales Manager, ROPECO

Mircea Raducan are specializarea in Inginerie Manageriala si Tehnologica si mai bine de 15 ani a contribuit substantial la dezvoltarea si consolidarea Compartimentului Enviro Technologies al companiei Ropeco. De peste 2 ani de zile este Directorul Departamentului Vanzari, coordonand proiecte SMART pentru implementarea solutiilor de cash management, self service si self checkout in retail si banking.

Silvana Roberta Helal
Consulting Lead, Enterprise Concept

With over 10 years business experience out of which  4 in retail process automation, Silvana manages  large projects from analysis phase, to end-user solutions for top local retailers.  Since 2018 she is coordinating the consulting division of Enterprise Concept.  The company offers a unique combination of best practices in the field of consulting, combined with technical implementation methodologies, that allows companies to migrate to an adaptive business design structure.

Dor Bujor Padureanu
CEO & Fondator Magister Software

Dor Bujor Padureanu este CEO si General Manager al Magister Software SRL si Vicepresedintele Patronatului Comercantilor si Servisantilor de Case de Marcat din Romania.

Simona Dinca
Managing Director WAGNER Security

Simona has more than 15 years experience in retail solutions for security, loss prevention, compliance,  increasing sales by measuring relevant KPI's.

She had built from scratch the retail security department in UTI Group between 1996-2011, bringing for the first time on the Romanian market a consistent portfolio of integrated solutions from world leading suppliers, applied to the local market specificity.

As the retail world is in continuous change and facing many disruptive tendencies, Simona has developed a concept  that helps decision makers from retail environment to increase efficiency, boost sales and personnell productivity.

Sponsors
Media partners
Venue
Hotel Intercontinental
BUCHAREST
Phone:
Conferinta va avea loc la Hotel InterContinental Sala Ronda.

Capacitatea salii este limitata la 150 de persoane. 
Alocarea locurilor va fi facuta in ordinea inscrierilor.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa: sales@govnet.ro 
 

Taxa de participare la Conferinta RetailTECH 2019 este de 89 EURO + TVA/ persoana.

 
Pentru informatii suplimentare, ne puteti contacta la tel: 0372.900.670 sau e-mail la sales@govnet.ro
Govnet Next Events