Events
RetailTech Romania 2021 GovNet Live
April 14, 2021, E-CONFERINTA PLATFORMA ZOOM,

 Conferința RetailTech 2021

 Cash Management • Optimizare Procese • Eficientizare Resurse • Technologie  

 14 aprilie, 2021 • GovNET LIVE 


Ce pregătește si ce oferă tehnologia retailerilor pentru vremurile post-pandemice?


A 4-a ediție a e-conferinței RetailTech Romania, se va concentra pe modul în care tehnologia poate contribui la eficientizarea operațiunilor din cadrul magazinelor si a sectorului de retail in general. Folosind tehnologia și echipamente de automatizare a proceselor, activitatea operațională poate fi semnificativ imbunatațită, mai ales in aceste perioade de transformare dramatică a interacțiunii dintre retaileri si clienți.

Vă invităm pe 23 iunie la o discuție interactivă din seria GovNET Live să aflăm cum poate sa ajute tehnologia in noul ecosistem de retail.


Evoluția rapidă a tehnologiei in domeniu ofera oportunitati uriașe pentru retaileri prin oferirea de solutii de eficientizare a activitații. 

Valorificarea avantajelor oferite de noile echipamente, solutii IT si tehnologii inovative, dar și interpretarea cantității masive de date disponibile pot îmbunătăți semnificativ eficiența operațională in activitatea zilnica. 

 

INFORMATII GENERALE

Înscriere: Participarea in audienta este gratuita. Vizitati pagina de inregistrare pentru a primi codul de acces.

Condiții de înregistrare: Programul și temele sesiunilor de discutii pot fi modificate. În cazul în care conferința va fi anulată din motive de forță majoră, sau pentru alte motive obiective, organizatorul își rezervă dreptul de a anula conferința. În cazul anulării, toți participanții vor fi informați cu promptitudine.

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței . Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro 

 

Program
10:00 - 10:05
Inregistrare
  • Prezentarea vorbitorilor si cuvant de bun venit host Adrian Ion GovNET

10:05 - 12:00
SESIUNE ONLINE DE PREZENTARI SI DISCUTII
Revoluția comerțului de vânzare cu amănuntul: modul în care s-a schimbat peisajul retailului 

• Construirea unui ecosistem pregătit pentru economia de distanțare 
socială. Menținerea clienților loiali
• Optimizarea costurilor cu amănuntul și a soluțiilor pentru eficientizarea proceselor prin tehnologie
• La fel, dar diferit: viitorul numerarului in retail
 Click&Collect, inca un canal de vanzare pentru magazine
• Smart Retail - Monitorizarea inventarului prin AI
• Cum obțineți INFORMAȚII, nu DATE. Tendințe de raportare cu amănuntul
• Tendințe in vânzarea cu amănuntul -  Viitorul numerarului in retail si cum pot fi eficientizate procesele de manipulare a acestuia?
• Case rapide, tip auto-check-out. Care sunt principalele avantaje?
• Avantajele competitive oferite de tehnologie
• Soluții pentru îmbunătățirea eficienței, vitezei de livrare și reducere a costurilor
• Viitorul în domeniul sistemelor de operare pentru terminalele de achiziție de date
 


12:00 - 12:30
SESIUNE Q&A
  • Sesiune interactiva de intrebari si raspunsuri
Speakers
Mircea Raducan
Sales Manager, ROPECO

Mircea Raducan are specializarea in Inginerie Manageriala si Tehnologica si mai bine de 15 ani a contribuit substantial la dezvoltarea si consolidarea Compartimentului Enviro Technologies al companiei Ropeco. De peste 2 ani de zile este Directorul Departamentului Vanzari, coordonand proiecte SMART pentru implementarea solutiilor de cash management, self service si self checkout in retail si banking.

Anca Popescu
Director, cora Romania

Anca s-a alaturat cora Romania in anul 2005 avand o experienta de peste 15 ani in retail, fiind implicata într-o multitudine de proiecte, de la, dezvoltare, restructurari, extindere si due diligence. Ea este de la inceputul carierei in cora, fiind director de peste 9 ani reusind sa acceada in acesta pozitie prin parcurgerea tuturor etapelor ierarhice din organizatie. Anca are un MBA in stiinte economice si coordoneaza pe langa activitatea magazinului cora Pantelimon si multe activitati cu impact social zona de mediu.

Dan Tone
CEO, EUTRON Invest Romania

Dan Tone, CEO al Eutron Invest România, a fondat compania în 1993 cu scopul de a oferi soluții tehnologice inovatoare pentru industria bancară și financiară. În ultimii 25 de ani, a dezvoltat o cunoaștere aprofundată a mecanismelor și cerințelor industriei de retail, bancare și financiare și a reușit să dezvolte un portofoliu de competențe impresionant pentru a satisface nevoile pieței în ansamblu. Obiectivul care l-a ghidat pe Dan către domeniul bancar și financiar în 1993 a fost de a găsi cele mai eficiente modalități de gestionare a valorilor și furnizarea de soluții nu numai pentru provocările de acum, ci și pentru cele de mâine. Dan Tone a dezvoltat cultura companiei bazată pe „rezolvarea problemelor”. Și având în vedere experiența sa inginerească, este ușor de înțeles de ce, dacă îl întrebi, el va spune cu un zâmbet pe buze că oportunitățile excelente care apar, sunt adesea bine deghizate în probleme de nerezolvat.

Bogdan Gheorghe
Teritorry Channel Manager pentru Ro, BG,MD , in Honeywell Romania

Bogdan Gheorghe este Teritorry Channel Manager pentru Ro, BG,MD , in Honeywell Romania, incepnad din 2014.Are o experienta de peste 20 ani in Vanzari Directe, indirecte si management de echipe.cu o Diploma in Automatizari Industriale, Bogdan se ocupa de cresterea vanzarilor si brand awarness-ului Honeywell in pietele alocate.

Bogdan Fratila
Director Comercial Enterprise Concept

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul IT&C, Bogdan Fratila este din 2014 Director comercial si actionar in grupul Enterprise Concept - Hex IT.

Enterprise Concept, un jucător principal de pe piaţa BPM şi DPA din România, lider în automatizari pe piaţa de retail, a fost înfiinţată în 2005, avand drept obiectiv trei concepte inovatoare de business: Decision Management System, Business Process Management şi Business Performance Management.

George Faur
Chief Information Officer, Auchan Romania

George Faur este Chief Information Officer, în Auchan România, din 2016. El are 23 de ani experiență în IT, atât antreprenorială, cât și în corporații.
Cu o diplomă în Informatică și un master în Resurse umane și comunicare managerială, George Faur se concentrează pe digitalizarea companiei, având un focus continuu pe transformarea culturală a resurselor umane.

Iolanda Cristina Cojocaru
Manager Financiar – Furnizori Marfa, Altex Romania

Cu o experiență de peste 9 ani in retail, din care peste 5 ani in Altex Romania- liderul din piata Electro-IT din Romania. Iolanda in prezent gestioneaza echipa Furnizori Marfa din cadrul departamentului Financiar, avand drept obiectiv automatizarea si eficientizarea proceselor financiare. Printre proiectele dezvoltate se numara si tool-ul de automatizare punctaje cu furnizorii dezvoltat alaturi de Enterprise Concept.  

Sponsors
Media partners
Venue
E-Conferinta platforma ZOOM
Phone:
web:

Procedura de accesare a videoconferinței pe platforma de webinar ZOOM

Accesare ZoomMeeting în browserul de internet

Se accesează link-ul oferit de către GovNET pe e-mail,  apoi click launch video

Se introduc Meeting ID și parola (din mailul primit)

Se deschide aplicația ZOOM, unde ne putem conecta CU CONT existent, CONT NOU sau FĂRĂ CONT

Pentru confirmarea participării vă rugăm să ne contactați la adresa: 

mihaela.dumbrava@govnet.ro sau telefonic la numărul 0722 829 497

 

Participarea pentru acest eveniment GovNET Live este gratuita pe baza inregistrarii prealabile si a obtinerii codului persona de acces pe platforma de desfasurare a sesiunii Live.


Data protection policy

The use of our website is possible without providing personal information. Data that a user enters into our contact form is used by Govnet Conferences solely for contacting purposes. Our web sites do not record any personal data (e.g., names, addresses, telephone numbers or e-mail addresses) unless you voluntarily provide such information (e.g., by registering, in surveys, etc.), have given your consent or we are permitted to do so by laws governing the protection of your privacy.

The conference organiser will collect and store your personal data for the preparation and execution of the conference as well as to inform you about future projects related to your sector and line of work. Your contact data will only be used for matters directly involved in the conference organisation process and for follow-up purposes. 

If you have any questions or request about our privacy policy and the processing of your e-mail and related personal data, do not hesitate to write us at: sales@govnet.ro


Govnet Next Events