Events
UrbanTech 2020 Cresterea Sigurantei in Orase prin Tehnologie, Transport si Iluminat
March 18, 2020, HOTEL INTERCONTINENTAL, BUCHAREST


Curs de informare si pregatire dedicat functionarilor publici si personalului contractual din administratia publica


Cu orasele in continua crestere si extinderea dezvoltarilor urbane, presiunea asupra infrastructurii devine o preocupare majora si forteaza planificarea viitoarelor servicii de utilitati publice pe noi modele de abordare.  In timp ce tehnologiile moderne apar pentru a ajuta dezvoltarea urbana, politicile autoritatilor publice locale trebuie sa faciliteze aceasta evolutie catre un management integrat de al orasului inteligent. 

Aceasta sesiune de intalnire a specialistilor ofera perspective si potentiale solutii
pentru imbunatatirea securitatii si sigurantei din orase în orasele din România.

 Obiectivele cursului:
 • Prezinta concepte si tehnologii inovatoare dedicate cresterii gradului de securitate si siguranta in aglomerarile urbane 
 • Impartasirea de expertiza, modele si experiente de bune practici pentru a imbunatati siguranta in trafic si iluminatul stradal
 • Constientizarea importantei si beneficiilor utilizarii tehnologiei in gestionarea provocarilor in asigurarea sigurantei in spatiile publice 
 • Temele de prezentare sustinute de lectori sunt selectate pentru a stimula dezbaterea si a motiva factorii de decizie din cadrul autoritatilor pentru imbunatatirea securitatii si sigurantei din orase,a transportul public si iluminatul stradal, ca parte integranta a unei dezvoltari durabile si sustenabile.

INFORMATII GENERALE

Limba de desfasurare si prezentare: română

Protecția datelor și partajarea detaliilor de contact

Organizatorul conferinței va colecta și păstra datele dumneavoastră personale pentru pregătirea și desfășurarea conferinței, precum și pentru a vă informa cu privire la viitoarele proiecte legate de sectorul dumneavoastră și de domeniul de activitate. Datele dvs. de contact vor fi transmise numai partenerilor implicați direct în procesul de organizare a conferinței Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate și la procesarea mesajelor dvs. de poștă electronică și a datelor personale aferente, nu ezitați să ne scrieți la sales@govnet.ro

Program
09:00 - 09:30
REGISTRATION
 • Inregistrarea participantilor si cafeaua de bun venit

 

09:30 - 11:00
PRIMA SESIUNE - UTILIZAREA TEHNOLOGIEI IN CRESTEREA GRADULUI DE SECURITATE SI SIGURANTA IN AGLOMERARILE URBANE

Solutii bazate pe utilizarea de tehnologii inovative pentru imbunatatirea sigurantei in spatiile publice 

 • Provocarile majore pentru gestionarea eficienta a infrastructurii si siguranta in orase 
 • Cum poate schimba tehnologia gradul de siguranta personala? 
 • Intelegerea si evaluarea diferitelor nevoi ale comunitatilor locale in gestionarea sigurantei in trafic 
 • Îmbunatatirea gestionarii traficului si a sigurantei rutiere - date importante de luat in considerare 
 • Studii de caz si solutii implementate la nivel local

 

11:00 - 11:30
PAUZA SESIUNI
 • Pauza de cafea si discutii participanti

 

11:30 - 13:00
A DOUA SESIUNE - GESTIONAREA INFRASTRUCTURII DE ILUMINAT PENTRU UN MEDIU URBAN SIGUR
 • Beneficiile unui sistem de iluminat public performant in cresterea sigurantei locuitorilor
 • Studii de caz si solutii inteligente în gestionarea traficului urban si siguranta rutiera
 • Îmbunatatirea gestionarii sistemului de utilitati publice prin interventii tehnologice 
 • Gestionarea inteligenta a iluminatului public pentru un mediu urban calitativ, sigur si eficient energetic
 • Implementarea datelor si a analizelor de trafic - date importante de luat in considerare
 • IoT bazat pe managementul dinamic al oraselor

 

13:00 - 14:00
PRANZ DE NETWORKING
 • Masa de pranz si discutii participanti
Speakers
Ionel Scriosteanu
Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor

Ionel Scriosteanu ocupa functia de Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor, incepand cu decembrie 2019. Anterior, el a ocupat functia de Administrator Public al judetului Ilfov. In perioada 2005-2012 a detinut functia de viceprimar al comunei Mogosoaia. Avand o experienta de peste 16 ani in domeniul administratiei publice, Ionel Scriosteanu, prin intermediul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Ilfov, a coordonat proiectele menite sa duca la dezvoltarea socio-economica a judetului. De asemenea domnul Scriosteanu a fost membru al Consiliului de Administratie al Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Bucuresti-Ilfov si a detinut functia de Presedinte al Asociatiei „Magurele Science Park” si al Asociatiei „Ilfov Business Hub”. Este absolvent al Academiei de stiinte Economice din Bucuresti.

 

Violeta Mihalache
Director la Urban Survey Timisoara si coordonator al Rețelei Naționale CIVINET ROMÂNIA

Violeta Mihalache este director la Urban Survey, un ONG din Timișoara specializat în proiecte de regenerare urbană și mobilitate urbană. Este expert în mobilitate urbană și derulează proiecte în acest domeniu. Unul dintre aceste proiecte este coordonarea Rețelei Naționale CIVINET ROMÂNIA, o inițiativă CIVITAS de promovare a transportului curat și al moobilității urbane, finanțat de Comisia Europeană.

Ioan Gaf-Deac
City Manager Sector 4 Bucuresti

Conf.univ.dr. Ioan Gaf-Deac este City Manager in cadrul sectorului 4 Bucuresti si  Director General Mobilitate Urbana Sector 4. Este specialist in implementarea digitalizarii pentru administratia publica locala.

Gabriel Voicu
Team Leader Sales & LTS, SICK Sensor Intelligence.

Gabriel Voicu are peste 12 ani de experiență în vânzări și dezvoltare de afaceri, iar în ultimii 4 ani face parte din echipa Sick Sensor Intelligence. Pentru companiile de top, Gabriel a oferit soluții de siguranță personalizate, a optimizat soluțiile existente, tot ceea ce este necesar pentru ca standardele de siguranță în muncă să fie respectate și îmbunătățite, pentru a atinge obiectivul final - un mediu de lucru sigur pentru operatorii de mașini. Siguranța pentru operatori este un mediu foarte provocator și inovator, iar echipa pe care Gabriel o conduce este întotdeauna acolo pentru a oferi un răspuns corect.

Sorin Meghesan
Primar, primaria Municipiului Tarnaveni

Sorin Meghesan este primarul Municipiului Tarnaveni.

Tudor Rădulescu
Director Tehnic Altimate SA, companie membră a grupului de companii UTI

Tudor Rădulescu este Director tehnic al Altimate SA, companie membră a grupului de companii UTI. Tudor lucrează în industria de securitate din 1999, având o experiență vastă în domeniul conceptelor și tehnologiei de securitate,  fiind implicat în proiecte complexe de securitate pentru protecția infrastructurilor critice.

În sfera Smart City a fost implicat în proiectarea și dezvoltarea de soluții tehnologice care cresc calitatea vieții comunităților, precum  Centrul de Management al Traficului din București și Centrul de Management al Situațiilor de Urgență de la Târgu Mureș, primul de acest fel din România.

Liviu Bailesteanu
Director al Directiei Politici si Strategii, Directia Generala Dezvoltare Regionala si Infrastructura MDRAP

Liviu Bailesteanu este expert în dezvoltarea teritorială și urbană și lucrează în cadrul MDRAP din aprilie 2008. Este implicat în dezvoltarea cadrului strategic în domeniul planificării spațiale și urbane și asigură reprezentarea ministerului la structurile stabilite la nivelul UE pentru cooperare informală în domeniile coeziunii teritoriale și dezvoltării urbane. El coordonează implicarea ministerului în procesul de dezvoltare a agendei urbane a UE.

Sponsors
Media partners
Venue
Hotel Intercontinental
BUCHAREST
Phone:

CURSUL DE PREGATIRE va avea loc la Hotel interContinental Bucuresti, sala Fortuna etaj 21.

Pentru confirmarea participării vă rugăm să ne contactați la adresa: 

mihaela.dumbrava@govnet.ro sau telefonic la numărul 0372.900.670.Pentru reprezentantii autoritatilor publice centrale si locale participarea este gratuita.

Participarea la aceasta conferinta este gratuita pentru o sigura persoana din partea unei companii,cu confirmare prealabila din partea organizatorului si in limita locurilor disponibile.

Pentru participari suplimentare din partea companiilor private, taxa este de 79 Euro + TVA / persoana.
Govnet Next Events